Heb je als volwassen man last van ongewenst urineverlies, dan kan dit nare ervaringen met zich meebrengen waardoor het slim is om een kijkje te nemen naar de mogelijkheden van Tena voor mannen. Ga direct door met het lezen van de onderstaande tekst als je meer te weten wilt komen over de mogelijkheden van Tena voor mannen.

De Tena voor mannen

De producten van Tena die speciaal voor mannen ontwikkeld zijn, zijn discreet, ze zien er stijlvol uit en ze zitten comfortabel aan elk mannelijk lichaam. Daarnaast zijn ze haast niet te onderscheiden van normaal ondergoed voor mannen en kan je van een optimale absorptie uitgaan. Hierdoor ben je urenlang optimaal beschermd tegen ongewenst urineverlies, of het nou gaat om licht of zwaar urineverlies. Je kunt bij Tena voor mannen uitgaan van een ruim assortiment aan mogelijkheden. Denk zo aan de Tena Men inlegverbanden, de Tena Pants, de Tena Flex met heupband, de Tena slip, de Tena Comfort en de Stretchbroekjes van Tena.

Optimale absorptie

De Tena voor mannen assortiment verzekert je van optimale absorptie, waarbij de absorptie zone zich aan de voorkant van het broekje bevindt. Deze absorptie zone is speciaal ontwikkeld om ongewenst urineverlies en nare geurtjes op effectieve manier op te nemen.

Comfortabele pasvorm en stijl

De incontinentieluiers van Tena voor mannen hebben een stijl die past bij een man. Hierbij kan je van een veilige en comfortabele pasvorm uitgaan voor een discrete bescherming. Voor mannen kan je bij Tena uitgaan van incontinentie luiers in de vorm van normale boxershorts met meerdere absorptieniveaus, maten, stijlen en kleuren. Hierdoor zijn de luiers van Tena haast niet van normale boxershorts te onderscheiden. Als je kiest voor de producten van Tena en je bent een volwassen man, dan is het cruciaal om te zorgen voor het kopen van de juiste maat. Elke soort Tena product voor mannen is speciaal voor het mannelijk lichaam ontwikkeld. Je kunt hierbij uit verschillende maten, soorten en kleuren producten kiezen waardoor je voor elke situatie en elk lichaam wel de juiste producten kunt vinden. Hierbij maakt het niet uit of je last hebt van zwaar urineverlies of juist van licht urineverlies.

Wordt Tena voor mannen vergoed?

De producten van Tena voor mannen worden in Nederland wel vergoed vanuit de basisverzekering, waardoor je er vrijwel vanuit kunt gaan dat je deze producten bij de meeste zorgverzekeringen vergoed krijgt. Het is echter wel noodzakelijk om eerst een intakegesprek te voeren met een zorgaanbieder om zo te bepalen wat voor soort Tena producten je vergoed krijgt en hoeveel. Vind je het moeilijk om een geschikte keuze te maken tussen de verschillende Tena producten voor mannen, dan is het verstandig om de hulp in te schakelen van een expert. Een expert kan je namelijk aangeven welke Tena producten het beste passen in je specifieke situatie, maar ook rekening houdende met je budget en met je wensen.