Over mij

Ik houd mij bezig met alles over zorg

Omdat ik werkzaam ben ik het ziekenhuis en ik nog dagelijks de nodige ervaring op doe, ben ik op het idee gekomen om mijn ervaringen achter te laten op mijn site. Niet alleen de ervaringen die ik op doe in het ziekenhuis maar ook alles wat ik om mij heen meemaak in mijn privé leven. (Want ook dan doe ik de nodige ervaringen op.) De zorg spreekt mij zo aan omdat ik graag mensen help en mensen steun bij het beter worden. Daarom maak ik over alle goede tips en ervaringen graag een blog zodat ik deze kan delen met iedereen en zo ook kan blijven helpen.

 

Er is zo veel te leren over de zorg

Mijn interesse in de zorg heb ik eigenlijk van huis uit meegekregen omdat mijn vader een tandartspraktijk heeft en mijn moeder hier ook werkte. Ik ben dan weliswaar niet werkzaam in een tandartspraktijk, maar beide heeft het wel te maken met zorg. Als ik bijvoorbeeld iets voor iemand moet uitzoeken als het gaat om een goed adres op internet bijvoorbeeld, dan verdiep ik mij hier echt in, ook hier leer ik weer van. Daarom hoop ik met mijn blogs, voor anderen wat zoekwerk uit handen te kunnen nemen.

Ik ben erg blij met mijn beroep keuze, het is toch fantastisch om iemand weer na een ziektebed naar huis te mogen sturen!